duminică, 29 martie 2009

Mobila Dormitor - ce sa alegi?

A venit momentul in care trebuie sa alegi mobila pentru dormitor si nu stii ce sa alegi? Ai mai multe variante si merg de la a plati un designer sa iti dea niste idei interesante, la a cumpara mobila gata facuta de la o firma de profil sau a apela la o firma de mobila la comanda? Nu te poti hotara? Si eu am avut aceleasi dileme si va pot povesti cum am ales:

Mobilierul la comanda cu dressing sau dulap cu dimensiuni la cerere mi s-a parut mult prea scump si de multe ori pot aparea greseli de executie. Daca apelam la un designer de interior tot la firma de mobila la comanda ajungeam, asa ca a ramas varianta mobila de dormitor "de-a gata". In plus nici nu am vrut ceva foarte sofisticat si fancy si un pat, un dulap, doua noptiere si doua etajere pot sa le aranjez si eu... Zis si facut: de la ce firma cumpar? Purced la cautat prin oras si am gasit modele mai interesante la 2 firme: Staer si Mobexpert. La Staer mi s-au parut materiale cam slabe, asa ca am ales Mobexpertul pentru ca mobilierul de la ei are calitate acceptabila si pret rezonabil. In 3 saptamani am avut mobila montata in dormitor, fara nici o problema deosebita... Cred ca si daca ar fi sa aleg inca o data, tot mobexpert as alege si tot pat mare de 180X200 cm :D

miercuri, 18 martie 2009

Scaune ergonomice - cum sa iti alegi un scaun

Cand iti alegi scaunul ai grija ca el:
- sa fie robust
- sa aiba o tapiterie placuta (va trebui sa sezi pe el si iarna si vara :) )
- sa poata fi reglabil pe inaltime suficient cat sa ai o pozitie comoda la biroul unde il vei folosi
- sa se potriveasca cu restul incaperii :D

luni, 2 martie 2009

Mobilier Living - Comode TV

Deoarece oferta Romaneasca in domeniul comodelor TV e destul de limitata, in mare parte cu design simplu, anost si lipsit de imaginatie, va prezint cateva idei destul de interesante de la smartfurniture.com:





Nu va ramane decat sa apelati la o firma mica de mobila la comanda, dispusa sa se "complice" cu asa ceva si vei avea comoda tv dorita ;)

Scaune Cluj

Cand am cautat scaune pentru bucatarie la noi in Cluj singurele variante cat de cat OK ramasesera "Salice Mese si Scaune" pe Str. Bucuresti si Ambient. Pana la urma cei mai OK mi s-au parut Salice, avand in vedere si varietatea de modele, si experientele neplacute avute cu Ambient. Am luat o masa cu 5 scaune de la ei si pentru ca erau ultimele scaune din stoc am primit reducere de 10% oferita de sefa de magazin pe loc. E un pont important: puteti incerca sa negociati. Daca va pricepeti poate scoateti un deal bun si luati scaunele mai ieftin ;)

In imaginea de sus aveti modelul de scune pe care le-am ales eu, atata doar ca stofa e un bej care merge mult mai bine cu culoarea inchisa a lemnului. Mai jos vedeti masa impreuna cu scaunele imediat dupa ce le-am montat.