vineri, 27 februarie 2009

Canapele vs Coltare

Daca esti in deriva si nu stii ce sa alegi intre o canapea si un coltar, iti recomand cu toata increderea coltarul pentru ca:

- e mult mai OK ziua - au loc mai multe persoane pe el atat sezand cat si intinse
- de obicei ai mai multe posibilitati de a le extinde
- ai mai mult spatiu de depozitare dedesubt
- nu mai ai nevoie de fotolii
- da senzatia de camera mai calda



Sursa imagine

joi, 26 februarie 2009

Dormitor minimalist


Ai avut buget limitat si nu ti-au mai ajuns banii si pentru mobila de dormitor? Esti necajit ca o sa ai un dormitor urat? Ei bine, nu e nici pe departe asa. Daca bugetul este auster asta nu inseamna ca nu poti sa iti amenajezi placut dormitorul. Cu un minim de mobilier poti sa iti amenajezi un loc de dormit placut, sa iti creezi o ambianta placuta.

luni, 16 februarie 2009

Masa de bucatarie "clasica"


Daca vrei ceva mai "clasic" pentru bucataria ta, ansamblul din imagine ar putea fi o idee. O idee de material ar fi fier forjat combinat cu sticla. In cazul in care optezi pentru asa ceva, atentie mare la picioare! :D

Mobila de bucatarie - poze & randari

Cateva idei pentru mobila de bucatarie, pentru spatii largi. Se preteaza in special pentru bucatarii mari:








Design de Nicu Filip
fil_design (at) yahoo.com
Locatie: Alba-Iulia

Mobila la Comanda Zigman - de evitat



Anul trecut am avut o experienta neplacuta cu Firma Zigman din Cluj-Napoca. Discutand cu mai multa lume am aflat ca si altii au avut neplaceri legate de firma de mobila in cauza, ba referitoare la termenele de livrare, ba referitoare la materiale, ba referitoare la executie... Va sfatuiesc sa ii evitati.

Reduceri la Mobexpert

Mobexpert sunt unii din preferatii mei in materie de mobilier. Au design-uri cool, moderne si calitate acceptabila. Angajatii din Cluj sunt in general amabili si desi termenele de livrare sunt cam largi, te poti baza pe ei. Cautand o idee de mobilier pentru living, am vazut pe site-ul lor ca au reduceri de 20% pentru o gama larga de produse. Se pare ca reinnoiesc stocurile si lanseaza noile colectii. Nu mi se pare o reducere spectaculoasa, dar au lucruri interesante si daca aveti nevoie de ceva, merita.